Skip to main content

Lekkere kop koffie in fijne omgeving: Satelliet creëert het, UTS Bernardt levert.

By 12 april 2022Nieuws

Specialist in hospitality omgevingen – Zo kun je Satelliet noemen. Met het uitgebreid aanbod van premium meubilair op maat, maken ze van elke hospitality ruimte een prettige, gastvrije en sfeervolle omgeving voor de eindgebruiker. Of dit nu in een hotel, restaurant, ziekenhuis of kantoor plaatsvindt. Als partner vormt UTS Bernardt de logistieke schakel tussen Satelliet en hun eindklant binnen de horeca. Een samenwerking die van beide kanten enorm goed bevalt.

Van magazijn zonder problemen naar hotel of restaurant
Wanneer de logistieke afdeling van Satelliet een grote exportklus heeft, krijgt David Bernardt meteen een belletje. ,,Op het moment dat wij een order binnenkrijgen voor levering van meubilair in een hotel of restaurant, schakelen we UTS Bernardt in. We kijken wanneer en hoe de klant de producten wil ontvangen en welk meubelplan hierbij hoort. Vervolgens maken we in samenspraak met UTS een haalbaar leveringsplan. Er is geen enkele klus waarin ze zich niet flexibel opstellen, de planning is altijd in orde.’’, vertelt Sander Uphus, planner bij Satelliet.

Nadat de producten zijn opgehaald in het magazijn van Satelliet, gaan de vakmensen op weg naar de eindbestemming. In Nederland, maar vaak ook in België, Duitsland, Frankrijk of Oostenrijk. ,,UTS Bernardt zorgt er telkens voor dat elk meubelstuk netjes wordt geleverd, uitgepakt, eventueel gemonteerd en geplaatst volgens meubelplan. Emballage nemen ze ook mee retour. Soms gaat het om een kleine zending, soms om een gehele vrachtwagencombinatie vol. Dit maakt voor UTS Bernardt niets uit, ze klaren de klus altijd met de juiste precisie en zonder problemen.’’

Tekst gaat verder onder de foto

uts_bernardt_satelliet_samenwerking
Riviercruiseschip in Frankrijk voorzien van nieuw meubilair.

Samen de verwachting overtreffen
De klant ontzorgen en het leveren van maatwerk – Zomaar een greep uit de kernwaarden die Satelliet dagelijks nastreeft. Volgens Sander past UTS Bernardt naadloos binnen deze ambitie. ,,De afspraak met de klant moet worden nagekomen en de verwachting dient altijd te worden overtroffen. Samen met de mensen van UTS Bernardt kunnen we dit bewerkstelligen. Het is een hele fijne duurzame logistieke partner om mee samen te werken. Ze weten van wanten, zijn enorm flexibel en klaren de klus probleemloos van A tot Z.’’

First time always right
Dat is het credo van UTS Bernardt. Liever een keer te vaak checken, dan een project onvolledig opleveren. Dit merkt Sander ook op. ,,Als er vragen zijn, weten ze ons snel te vinden. Ze bellen liever een keertje extra, zodat ze echt zeker weten dat het proces goed zal verlopen. Bij terugkomst horen dat iets niet goed is gegaan, willen ze absoluut vermijden. Wanneer je dus iemand nodig hebt die snel aanvoelt hoe een klus moet worden aangepakt en die uiterst professioneel is in (inter)nationale logistiek, dan kun je UTS Bernardt zorgeloos inhuren voor jouw project.’’, eindigt Sander.