Skip to main content

Onze mensen?

Een krachtige combinatie van handen en hoofd

Over UTS Bernardt

Plezierig, menselijk, vakkundig en betrouwbaar is ons DNA!

UTS Bernardt is een zelfstandige vestiging van UTS Nederland, een organisatie met een landelijk netwerk van logistieke en facilitaire dienstverleners. Zo zijn we altijd in de buurt.

We hebben ons gespecialiseerd in verschillende facilitaire en logistieke diensten. Zoals bijvoorbeeld last mile logistiek voor een hoge klanttevredenheid, flexibele bezorg- en montagediensten voor o.a. projectinrichters, keuken-, slaap- en meubelwinkels, opslag en warehousing en uiteraard verschillende verhuisdiensten. En vergeet ook onze handymanservice niet voor het verrichten van allerlei klussen in en rondom het pand, inzetbaar als huismeester of in te schakelen bij een storing.

Waarom kiezen voor UTS Bernardt?

  • We luisteren. Wat wil de klant nou écht? We denken mee. En we denken verder.
  • Wat we doen, doen we goed. In één keer. First time right!
  • We zijn open, vriendelijk en behulpzaam. Vakmanschap met een lach.
Neem contact met ons op

Onze kernwaarden

Gedreven en daadkrachtig

Mensen willen helpen. Het zit er gewoon in. Daarom halen we altijd alles uit de kast om de klus te klaren. No matter what. Beetje lastig? Heel vervelend, maar we regelen het. We gaan voor het beste resultaat. Het vertrouwen dat we krijgen van onze opdrachtgevers, moeten we elke dag weer verdienen. Zo werkt het. Daarom zetten we allemaal net dat ene pasje extra. Afspraak is afspraak.

Bekijk ons team

Betrokken

We weten waar we vandaan komen. Hoe we ooit begonnen zijn. Door vakmanschap en ondernemerschap kregen – en krijgen – we het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Soms heb je niet alles zelf in de hand en maak je ook pittige tijden door. Maar die hebben we doorstaan. Samen zetten we de schouders eronder en bleven we erin geloven. En kijk wat er nu staat. Samen bouwen we verder aan ons bedrijf. Voor onze klanten en voor elkaar.

Bekijk ons team

Vakmanschap

Ons vak vraagt een krachtige combinatie van handen en hoofd. Een combinatie die het verschil maakt. Luisteren naar de klant, waar gaat het nou écht om! Het werk doen we goed en we maken het af: first time right! Hoe dan ook.

Bekijk ons team

Duurzaam!

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Onze eerste 100% electrische verhuiswagen

De eerste 100% electrische verhuiswagen is reeds in gebruik. Er gaan meerdere volgen. Ons streven is om 100% CO2 neutraal te werken. Duurzame stadsdistributie via het Stadslogistiek concept is hiervan een mooi voorbeeld. Waar dit niet mogelijk is compenseren wij de CO2 uitstoot.

Onze mensen

Al bijna 50 jaar zijn we aan de slag. Je verantwoordelijkheid nemen voor mens, zaak én omgeving. Vandaag werken aan het UTS Bernardt van morgen. Dan moet je goed voor je mensen zorgen. Dat doen we met een cursus ‘stoppen met roken’ of ‘fruit van de zaak’ als voorbeeld. Graag bieden we passende arbeidsplaatsen aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  

Ons netwerk

Als bedrijf wil en moet je kunnen blijven ondernemen. Hoe dan ook. We zijn ervan overtuigd dat dit alleen maar kan volgens de principes klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Dit kunnen we niet alleen. Daarom hebben we ons aangesloten bij een aantal netwerken die onze manier van duurzaam ondernemen onderschrijven.

Daarnaast zijn wij sinds november 2018 corporate sponsor van Fonds Slachtofferhulp Dit doen we graag want de slachtoffers kunnen hulp goed gebruiken!

logo mvo nederland

Check hier ons UTS-Duurzaamheidsverslag 2019

Ons team

Kyona Snijders

Verhuiscoördinator

Frank Smeets

Controller

Loes de Rouw

Logistiek coördinator

Nadine de Reus

Administratief medewerker

Kevin Vos

Planner

Marc Stikkelbroek

Operationeel manager

Youri Schepel

Assistent planner

John Elissen

Commercieel manager

Harold van Kessel

Commercieel manager

David Bernardt

Directeur

Onze locaties

UTS Bernardt is een zelfstandige vestiging van UTS Nederland, een verhuisorganisatie met een landelijk netwerk van logistieke dienstverleners.