Warehousing en Handling

Wij hebben de ruimte

Wij helpen je niet alléén verhuizen. Onze betrokken vakmannen monteren ook jouw meubels!
Wij bieden uitgebreide verhuisservices aan voor particulieren en bedrijven. Door heel Nederland en internationaal.
Wij slaan jouw bestelde goederen tijdelijk op en zorgen dat deze als één complete zending bij jouw klant worden afgeleverd.
Wij bieden een snelle en flexibele bezorgservice aan volgens het SimplyMile concept. Een landelijke formule voor duurzame stadsdistributie.
Met meubellogistiek bieden wij complete logistieke oplossingen voor o.a. hotelprojecten, meubel-, keuken en slaapwinkels.

Opslagruimte nodig?
Heb jij even geluk

Opslag, orderbeheer en transport

De door jouw bestelde goederen laat je bij ons afleveren. Dit kan één grote levering zijn of 20 deelleveringen. We controleren jouw goederen onder andere op items, coderingen en mogelijke beschadigingen. De goederen sorteren we en slaan we tijdelijk op.

Als alle goederen binnen zijn dan maken we een afspraak met jouw eindklant en leveren we de goederen af. Dit doen we inclusief uitpakken, montage en installatie. De emballage nemen we mee retour. Dit doen we van één keukentafel met 4 stoelen tot een complete hotelinrichting. Tevens verwerken we eventuele retouren.

Warehousing met UTS Bernardt

  • Pallet, container of losse opslag
  • Online voorraadbeheersysteem
  • Gecontroleerde goederenontvangst
  • 3-zone en camerabeveiliging

Controle, veiligheid en verzekering

Om inzicht te krijgen in de goederen die je bij ons in opslag hebt, ontvang je  inloggegevens van ons opslagbeheersysteem. Wij maken foto’s en via PC of smartphone heb je altijd realtime inzicht in de actuele voorraad. Onze ruimtes zijn elektronisch beveiligd en voorzien van alarm en toegangscontrole. Alleen geautoriseerde personen krijgen toegang. Waar nodig hebben we camera’s geplaatst. Ook tegen brand en ongedierte hebben wij onze opslagloodsen en jouw goederen optimaal beschermd.

Van alle soorten opslag

Wat jouw behoefte aan extra opslagruimte ook is, wij beschikken over de juiste oplossing. De afmeting en inrichting van de opslagruimte is afhankelijk van het volume en de vereiste condities van jouw goederen. Denk aan palletopslag, opslag in zeecontainers of gewoon los op een aantal vierkante meters.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact

Onze andere zakelijke diensten:

Ik zoek een partner die producten distribueert

Last-mile logistiek

In en rondom het pand zijn altijd wel klussen te doen

Handymanservice

Mijn bedrijf gaat verhuizen

Zakelijke verhuisdiensten

Ik zoek een partner die bezorgt én monteert

Meubellogistiek