Heb je een logistiek issue waar je hulp voor zoekt?

Bezoek dan onze website van Bernardt Value Added Deliveries.

Hier staan onze diensten en service opgesomd gericht op alle logistieke obstakels waar bedrijven tegen aan lopen. Klein, groot, nationaal, internationaal – Wij zijn je logistieke partner van A tot Z.

Ga naar de website
Skip to main content

Warehousing en Handling

Wij geven jou de ruimte

Wij helpen je niet alléén verhuizen. Onze betrokken vakmannen monteren ook jouw meubels!
Wij bieden uitgebreide verhuisservices aan voor particulieren en bedrijven. Door heel Nederland en internationaal.
Wij slaan jouw bestelde goederen tijdelijk op en zorgen dat deze als één complete zending bij jouw klant worden afgeleverd.
Wij bieden een snelle en flexibele bezorgservice aan volgens het Stadslogistiek concept. Een landelijke formule voor duurzame stadsdistributie.
Met meubellogistiek bieden wij complete logistieke oplossingen voor o.a. hotelprojecten, meubel-, keuken en slaapwinkels.

Opslagruimte nodig? Wij hebben vierkante meters genoeg!

Laat ons jouw opslag, orderbeheer en transport regelen

Jij laat jouw bestelde goederen bij ons afleveren. Dit kan in één grote levering of in twintig deelleveringen, dat maakt ons niets uit. Wij controleren jouw goederen op items, coderingen en mogelijke beschadigingen. We sorteren ze en slaan ze tijdelijk op in ons warehouse.

Zijn alle goederen binnen? Dan maken we een afspraak met jou of jouw eindklant en leveren de goederen tot over de drempel af, altijd just in time en just in place. Hier stopt het niet, want wij pakken de goederen ook uit, monteren ze en installeren alles. Emballage nemen we gewoon weer mee terug.

Dit alles regelen we voor één keukentafel met vier eetstoelen, maar ook voor een complete hotelinrichting. Wij staan overal voor klaar.

Wat levert warehousing door UTS Bernardt jou op?

  • Grote keuze in soort opslag
  • Altijd real time overzicht van voorraad
  • Gecontroleerde goederenontvangst
  • Just-in-time levering bij eindklant
  • Hoogstaande beveiliging en bescherming van goederen

Controle en veiligheid voor alles

Jij wilt uiteraard inzicht behouden over de goederen die je bij ons in opslag hebt. Dat snappen wij. Wij werken daarom met een nauwkeurig opslagbeheersysteem, waarin we foto’s van jouw goederen plaatsen. Jij krijgt hiervan de inloggegevens, waardoor je via jouw laptop en smartphone heel simpel altijd real time overzicht hebt van jouw actuele voorraad.

Ons warehouse is beveiligd van ingang tot exit en voorzien van gecertificeerde alarmsystemen en toegangscontrole. Waar nodig zijn camera’s geplaatst. Ook tegen brand en ongedierte hebben wij onze opslagloodsen beveiligd. Alles voor een optimale bescherming van jouw goederen.

Van alle soorten opslag thuis

De afmeting en inrichting van de opslagruimte is afhankelijk van de hoeveelheid en de vereiste condities van jouw goederen. Denk aan palletopslag, opslag in zeecontainers of gewoon los op een aantal vierkante meters. Wat jouw behoefte aan extra opslagruimte ook is, wij beschikken over de juiste oplossing. In vierkante meters én kennis.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact

Onze andere zakelijke diensten:

Ik zoek een partner die producten distribueert

Last-mile logistiek

In en rondom het pand zijn altijd wel klussen te doen

Handymanservice

Mijn bedrijf gaat verhuizen

Zakelijke verhuisdiensten

Ik zoek een partner die bezorgt én monteert

Meubellogistiek