Zakelijke verhuizing

We regelen letterlijk alles

Elke verhuizing is maatwerk

Uitgebreide verhuisdiensten voor bedrijven

Minimale downtime, kosten in de tang houden en één aanspreekpunt! UTS Bernardt biedt een complete oplossing voor het verhuizen van je organisatie of een onderdeel ervan.

Verhuizen met UTS Bernardt

  • Minimale downtime
  • Één aanspreekpunt
  • Prima aanvullende services
  • Erkende Projectverhuizer
  • 80% voorbereiding. 20% uitvoering

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Mijn bedrijf gaat verhuizen

Met een goede verhuisplanning zorgen we dat de daadwerkelijk uitvoering vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om het verpakken, vervoer of de opslag van goederen, af- en aankoppelen van PC’s, het leegruimen van het pand aan alles is gedacht. Met een efficiënte en effectieve aanpak bespaar jij kostbare tijd en geld. De hinder blijft tot een minimum beperkt.

Wij zijn Erkende Project Verhuizers en werken volgens landelijke hoge kwaliteitseisen waarmee wij ruimschoots voldoen aan de vastgestelde normen. We hebben dan ook al vele tientallen jaren ervaring in het managen van bedrijfsverhuizingen. In die tijd hebben we veel kennis opgedaan van specifieke branches. Door het veelvuldig uitvoeren van zeer complexe en veelomvattende verhuisprojecten behoren wij tot de top van de professionele projectverhuizers in Nederland. Daarom bieden wij ook jouw bedrijf gespecialiseerde branchegerichte dienstverlening.

Neem contact met ons op

Cure and care – Zorgverhuizingen

Verhuizen in een cure of care omgeving vraagt om een specifieke aanpak. Zorgcentra hebben hun specifieke regels, eisen en wensen. Vooraf stemmen wij onze dienstverlening af op deze behoeften. Zo stellen we een gedetailleerd draaiboek samen en geven we vooraf verhuisinstructies aan medewerkers, cliënten en gezinsleden.

Maar bovenal gaat het om de cliënten! Deze moeten op een goede en correcte manier begeleid worden. Even de cliënt gerust stellen en dan met tact en een gepast tempo aan de verhuizing beginnen. Het zorgproces zullen we niet verstoren.

We verhuizen complete verzorgingshuizen maar ook een zorgappartement voor een enkele bewoner. Omdat wij naast de verhuizing, ook schoonmaak en handymandiensten verzorgen, nemen wij zorginstellingen of familie van cliënten veel werk uit handen.

Neem contact met ons op

Verhuizing van ICT en serverpark

Tijdens een verhuizing van ICT-apparatuur staan wij je graag bij met verschillende ICT-services. Onder de ICT-services die wij aanbieden vallen onder meer:

  • Cable management.
  • Infrastructuur aanleggen.
  • Serververhuizing van en/of naar een datacenter.
  • Vervangingsprojecten.

Onze deskundige medewerkers hebben uiteraard een uitstekende ICT-kennis en nemen je graag deze zorg uit handen, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken. Jouw medewerkers kunnen hierdoor bovendien direct na de verhuizing weer aan de slag!

Neem contact met ons op

Projectmanagement

De herhuisvesting van bedrijven vraagt om regie op verschillende terreinen. De verhuizing heeft immers impact op meerdere bedrijfsonderdelen. Een goede voorbereiding bij een zakelijke verhuizing is essentieel. Want uit ervaring weten we dat een succesvolle verhuizing voor 80% bepaald wordt door een grondige voorbereiding.

Al jaren begeleiden wij bedrijven bij gecompliceerde en veelomvattende verhuisprojecten. Onze projectmanagers hebben dan ook de kennis en ervaring om van elke verhuizing een succes te maken.

Behoefte aan projectondersteuning? Neem dan contact op met ons team van projectmanagers: Puur en Partners

Neem contact met ons op

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact

Onze andere zakelijke diensten:

Ik zoek een partner die producten distribueert

Last-mile logistiek

In en rondom het pand zijn altijd wel klussen te doen

Handymanservice

Ik zoek een partner die bezorgt én monteert

Meubellogistiek

Ik zoek een partner voor een efficiënte opslag en warehousing

Warehousing