Heb je een logistiek issue waar je hulp voor zoekt?

Bezoek dan onze website van Bernardt Value Added Deliveries.

Hier staan onze diensten en service opgesomd gericht op alle logistieke obstakels waar bedrijven tegen aan lopen. Klein, groot, nationaal, internationaal – Wij zijn je logistieke partner van A tot Z.

Ga naar de website
Skip to main content

Zakelijke verhuizing

Wij regelen letterlijk alles

Elke verhuizing is anders

Wij leveren verhuisdiensten op maat

Je hebt minimale downtime, kosten blijven in de tang en je regelt alles met één aanspreekpunt. Wij leveren jou de complete oplossing voor het verhuizen van jouw organisatie of een onderdeel daarvan. Altijd op de wijze die het best bij jou past.

Wat levert verhuizen met UTS Bernardt jou op?

  • Minimale downtime
  • Eén aanspreekpunt
  • Aanvullende services op maat
  • Label van Erkende Projectverhuizer
  • 80% voorbereiding, 20% uitvoering

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Mijn bedrijf gaat verhuizen

Of het nu gaat om het verpakken, vervoeren en de opslag van goederen, of het af- en aankoppelen van computers en het leegruimen van het pand, wij denken aan alles. Een goede verhuisvoorbereiding is key bij ons. Met onze planning zorgen wij dat de uiteindelijke uitvoering vlekkeloos en snel verloopt. Door deze efficiënte aanpak bespaar jij kostbare tijd én geld. Misschien nog het allerbelangrijkst: Jij kunt jouw werk gewoon voortzetten, want wij nemen het hele verhuisproces (nationaal of internationaal) uit handen.

 Als Erkende Project Verhuizers hebben wij al tientallen jaren ervaring in het managen van bedrijfsverhuizingen. Wij werken volgens landelijke hoge kwaliteitseisen en voldoen ruimschoots aan de vastgestelde normen.

Neem contact met ons op

Verhuizen in de zorg

Een verhuizing in de ‘cure en care’ omgeving vraagt om een speciale aanpak. Zorgcentra hebben te maken met specifieke regels, eisen en wensen. En nog belangrijker: de zorg voor cliënten staat altijd voorop. Deze mensen op een goede manier begeleiden, geruststellen en op een rustig tempo meenemen in het verhuisproces, dat is van uiterst belang. Dit begrijpen wij volkomen.

Wij stellen daarom altijd een gedetailleerd draaiboek samen, waarin we gezamenlijk vooraf duidelijke instructies geven aan medewerkers, cliënten en gezinsleden. Zonder dat het zorgproces wordt verstoord.

De verhuizing van een compleet verzorgingshuis kunnen wij regelen, maar ook een enkel zorgappartement voor één bewoner. Door onze aanvullende service, zoals schoonmaak en handymandiensten, nemen wij zorginstellingen en familieleden van een cliënt veel werk uit handen. Daar gaat het ons om.

Neem contact met ons op

Verhuizen van het ICT- en servermateriaal

Na een verhuizing wil je dat jouw medewerkers direct aan de slag kunnen. Een goede afhandeling van alle ICT-apparatuur is hierbij natuurlijk heel belangrijk. Tijdens het verhuisproces zorgen wij ervoor dat dit soepel verloopt, middels onze ICT-services. Denk hierbij aan cable management, aanleggen van infrastructuur, de serververhuizing van of naar een datacenter en vervangingsprojecten.

Onze mensen hebben uitstekende ICT-kennis, waardoor zij deze zorg volledig uit handen kunnen nemen. Dit zodat jij je zo snel mogelijk kunt richten op jouw core business, samen met jouw medewerkers.

Neem contact met ons op

Het projectmanagement tijdens een verhuizing

Bij een zakelijke verhuizing is een goede voorbereiding nummer één prioriteit. De herhuisvesting van bedrijven vraagt namelijk om regie op verschillende terreinen. Het heeft immers impact op meerdere bedrijfsonderdelen. Een succesvolle verhuizing van organisaties of organisatieonderdelen wordt voor 80 procent bepaalt door een grondige voorbereiding. Weten we inmiddels uit ervaring.

Wij begeleiden al jaren bedrijven bij gecompliceerde en veelomvattende verhuisprojecten. Samen met ons team projectmanagers van Puur en Partners hebben wij de kennis en ervaring om elke herhuisvesting smooth en succesvol te laten verlopen.

Heb je bij jouw verhuizing behoefte aan projectondersteuning? Laat het ons weten, dan schakelen wij het team van Puur en Partners in.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact

Onze andere zakelijke diensten:

Ik zoek een partner die producten distribueert

Last-mile logistiek

In en rondom het pand zijn altijd wel klussen te doen

Handymanservice

Ik zoek een partner die bezorgt én monteert

Meubellogistiek

Ik zoek een partner voor een efficiënte opslag en warehousing

Warehousing