Particulier verhuizen

Je voelt je direct thuis

Elke verhuizing is maatwerk

Verhuisdiensten voor particulieren

Wij bieden voor particulieren uitgebreide verhuisdiensten aan die zorgen voor een vlekkeloze verhuizing. Niet alleen in Maastricht, Roermond of Eindhoven. In heel Nederland en daarbuiten.

Verhuizen met UTS Bernardt

  • We zijn een Erkende Verhuizer
  • Garantiecertificaat
  • Prima aanvullende services
  • Vaste prijs vooraf

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Ik ga verhuizen

Of het nu gaat om het verpakken, vervoeren of de opslag van goederen, aan alles is gedacht. Onze verhuisservice kun je helemaal zelf samenstellen. Variërend van het inpakken, verhuizen en uitpakken van de inboedel tot het aansluiten van de telefoon, tv en pc. Zelfs een verhuisdirigent en handyman voor kleine klusjes zijn mogelijk.

Voor UTS Bernardt is een verhuizing dagelijkse kost. Maar wel altijd maatwerk. Want elke verhuizing is uniek en is vaak een emotioneel moment voor de klant. En dat begrijpen we maar al te goed.

Neem contact met ons op

Ik verhuis naar het buitenland

Ga je internationaal verhuizen? Dan krijg je te maken met meer voorschriften en administratie dan je vooraf denkt. Hoe moet de inboedel ingeklaard worden, mag je sterke drank meenemen, kan de auto mee, hoe moet je die dan invoeren en hoe zit het eigenlijk met huisdieren? Al bijna 50 jaar voert UTS Bernardt internationale verhuizingen uit. Zowel de fysieke uitvoering maar ook de gehele relocation service. Binnen en buiten Europa.

Laat je helpen door onze move coördinatoren. Ze wijzen je graag de weg in de wereld van Europese en overzeese verhuizingen.

Neem contact met ons op

Inboedel en meubelopslag

Bij inboedel-, antiek- en meubelopslag maken wij gebruik van een speciaal ingerichte containerhal waar 250 containers geconditioneerd, negen hoog staan opgeslagen. Deze worden met een bovenloopkraan op onze auto’s geplaatst. Door gebruik te maken van containers hoeft de opslag maar één keer in de hand genomen te worden. Dit voorkomt mogelijke schade of vermissing van jouw inboedel, meubels of kantoormeubilair.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact