Heb je een logistiek issue waar je hulp voor zoekt?

Bezoek dan onze website van Bernardt Value Added Deliveries.

Hier staan onze diensten en service opgesomd gericht op alle logistieke obstakels waar bedrijven tegen aan lopen. Klein, groot, nationaal, internationaal – Wij zijn je logistieke partner van A tot Z.

Ga naar de website
Skip to main content

Meubellogistiek

De lades ‘rollen’ en de deuren ‘lopen’. Waterpas. Zo doen we dat. First time right.

Meubellogistiek via UTS Bernardt

Van slaapkamerkast tot hotelinrichting

Wij distribueren, monteren en installeren jouw meubels

Of je nu een projectinrichter, interieurwinkel of hotellier bent, wij bieden jou de complete logistieke oplossing. Van de opslag, inrichting en montage tot het opruimen en volledig schoonmaken van de ruimte. Regionaal, nationaal of internationaal. Wij fixen het.

Wat levert meubellogistiek door UTS Bernardt jou op?

  • Alles verloopt in één keer goed
  • Afhandeling door gediplomeerde meubelmonteurs
  • Het hele proces in één hand
  • Flexibel en soepel proces

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meubellogistiek voor woonwinkels

Dat nieuwe bed en die slaapkamerkast worden vandaag geleverd bij jouw klant. De bezorgservice moet hierbij natuurlijk tiptop in orde zijn. Daar zorgen wij voor. We leveren de goederen, pakken ze uit, monteren het en plaatsen het bij de klant. Want zo hoort het bij installatie en meubelmontage. En de overgebleven verpakkingsmaterialen? Die nemen wij gewoon mee, zodat jouw klant de beste bezorgservice ervaart.

Wij verzorgen reeds de consumentenleveringen voor diverse woonwinkels en interieurbouwers, in binnen- en buitenland. Wordt jouw organisatie ons volgende uitdagende project?

Neem contact met ons op

Meubellogistiek voor projectinrichters

Yes, jouw order is binnen. Jij mag dat kantoor, restaurant of hotel volledig gaan inrichten. Je maakt ontwerpen, bestelt al het meubilair, en dan? Dan begint de grote logistieke uitdaging. Er vinden veel deelleveringen plaats die dubbel gecheckt moeten worden. Er moet worden gedacht aan het inhuizen, de montage en het plaatsen. Ga zo maar door. Deze activiteiten volgen zich allemaal in rap tempo op, want jouw klant wil het kantoor inluiden of de zaak openen. Wij snappen beide partijen.

Voor diverse gerenommeerde projectinrichters en designers verzorgen wij al het gehele logistieke proces door heel Europa. Ook voor jou staan wij klaar.

Neem contact met ons op

Meubellogistiek voor hotels en vakantieparken

Een hotelproject en de inrichting van een vakantiepark vraagt om een specifieke aanpak. Van herinrichting tot renovatie, geen enkel project is namelijk gelijk. Wij staan daarom altijd met een compleet en ervaren team voor jou klaar.

Onze mensen werken samen met jouw team aan een zorgvuldige projectplanning en ondersteunen volledig in het hele proces. Alles om jouw project tot een succes te maken (regionaal, nationaal en zélfs internationaal, wij zijn er!).

Het just-in-time principe is geen vreemde voor ons in de projectuitvoering. Wij plaatsen de juiste meubels, op het juiste moment, op de juiste plaats. Vooraf kunnen wij al het meubilair in ontvangst nemen, controleren en tijdelijk opslaan in ons warehouse. Na de just-in-time levering op jouw locatie installeren en monteren wij uiteraard de meubels. Van A tot Z, tot de drempel en verder, niets is ons te gek in een dergelijk project.

Tweemans meubeldistributie voor de hotelbranche
Neem contact met ons op

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact

Onze andere zakelijke diensten:

Ik zoek een partner die producten distribueert

Last-mile logistiek

In en rondom het pand zijn altijd wel klussen te doen

Handymanservice

Mijn bedrijf gaat verhuizen

Zakelijke verhuisdiensten

Ik zoek een partner voor een efficiënte opslag en warehousing

Warehousing