Meubellogistiek

De lades ‘rollen’ en de deuren ‘lopen’. Waterpas. Zo doen we dat. First time right.

Meubellogistiek via UTS Bernardt

Van slaapkamerkast tot hotelinrichting

Meubeldistributie, installatie en montage

Wij bieden complete logistieke oplossingen aan voor o.a. projectinrichters, meubel-, keuken en slaapwinkels. Van opslag en logistiek, inrichting en montage, tot het opruimen en volledig schoonmaken van de ruimtes.

Meubellogistiek bij UTS Bernardt

  • In één keer goed
  • Gediplomeerde meubelmonteurs
  • Het hele proces in één hand
  • Flexibel

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Voor woonwinkels

Hoe spannend is het. Het nieuwe bed of de slaapkamerkast wordt vandaag bezorgd. De bezorgservice moet dus goed zijn. En dat doen onze gediplomeerde meubelmonteurs. Afleveren, uitpakken, monteren en plaatsen. Waterpas. Installatie en meubelmontage zoals het hoort. En nee, de verpakkingsmaterialen laten we niet achter bij de klant. We verzorgen consumentenleveringen voor diverse woonwinkels en interieurbouwers. In binnen- en buitenland.

Neem contact met ons op

Voor projectinrichters

De projectinrichter heeft de order geboekt. Hij mag dat kantoor, restaurant of hotel gaan inrichten. Mooi! Maar na het bestellen van het horeca- en projectmeubilair of de terrasmeubels begint een grote logistieke uitdaging. Veel deelleveringen, check dubbel check. Dan op pad naar de klant. Inhuizen, montage en plaatsen. Vaak in een kort tijdsbestek want de klant wil de zaak openen. Dat begrijpen we. Dat is logisch in de hospitality branche. Voor diverse gerenommeerde projectinrichters en designers verzorgen we het gehele logistieke proces. In heel Europa.

Neem contact met ons op

Voor hotelprojecten of het inrichten van een vakantiepark

Hotelprojecten vragen om een specifieke aanpak. Of het nu gaat om een herinrichting of renovatie. Geen enkel project is gelijk. Daarom staat bij deze projecten altijd een compleet en ervaren team voor je klaar.

Onze mensen werken samen met jou aan een zorgvuldige projectplanning en bieden een volledige ondersteuning om jouw hotelproject tot een succes te maken. Regionaal, nationaal en zelfs internationaal.

Tweemans meubeldistributie voor de hotelbranche

Natuurlijk passen we het Just-in-Time principe toe op de uitvoering van het project. Dat betekent dat wij de juiste meubels op het juiste moment en op de juiste plaats neerzetten. Vooraf kunnen we de meubels in ontvangst nemen, controleren en tijdelijk opslaan. Na levering op locatie kunnen we de meubels in elkaar zetten.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact

Onze andere zakelijke diensten:

Ik zoek een partner die producten distribueert

Last-mile logistiek

In en rondom het pand zijn altijd wel klussen te doen

Handymanservice

Mijn bedrijf gaat verhuizen

Zakelijke verhuisdiensten

Ik zoek een partner voor een efficiënte opslag en warehousing

Warehousing