Heb je een logistiek issue waar je hulp voor zoekt?

Bezoek dan onze website van Bernardt Value Added Deliveries.

Hier staan onze diensten en service opgesomd gericht op alle logistieke obstakels waar bedrijven tegen aan lopen. Klein, groot, nationaal, internationaal – Wij zijn je logistieke partner van A tot Z.

Ga naar de website
Skip to main content

Last-mile logistiek

Levering just in time, just in place. Tot over de drempel. En verder.

Met last mile logistiek biedt UTS Bernardt flexibele en snelle stadsdistributie aan volgens het SimplyMile concept.

Die laatste mijl? Wij rijden ‘m.

Honderd procent elektrisch. Nul procent emissie. En ook nog eens op maat!

Last-mile logistiek biedt jou veel gemak en volledige controle. Jouw producten worden in bulk geleverd in ons logistieke centrum. Vanuit deze hub bezorgen wij vervolgens alles één of meerdere keren per week bij jouw klanten, in één zending met onze groene elektrische vrachtauto.  Dit doen we volgens het just-in-time principe, waarbij het product op de juiste plaats en juiste tijd bij de eindontvanger terechtkomt. Wij begrijpen namelijk hoe belangrijk een hoge klanttevredenheid voor jou is.

Wat levert last-mile logistiek door UTS Bernardt jou op?

  • Levering just in time, just in place bij de klant
  • Honderd procent emissievrij
  • Gericht op de eindontvanger
  • Geen verrassende en onnodige deelleveringen
  • Volledige full service van begin tot eind

Waar kunnen wij jou mee helpen?

High Value Logistics

Warehousing, vervoer en installatie van multifunctionals, printers, computerapparatuur, medische apparaten en server (patch)kasten? Wij verzorgen het. Altijd in goed overleg en met de grootste zorg. Want het is natuurlijk niet niks wat we in onze handen hebben. We voelen ons voortdurend verantwoordelijk voor alle gevoelige en kostbare apparaten van onze klanten. Logistiek van begin tot eind, wij doen ’t.

Neem contact met ons op

Nieuw meubilair

Hoe spannend, die nieuwe bank of slaapkamerkast wordt vandaag bezorgd bij jouw klant. De bezorgservice moet hierbij goed zijn. Dat regelen wij. Afleveren, uitpakken, monteren en plaatsen. Alles waterpas uiteraard, zoals het hoort. En nee, alle verpakkingsmateriaal laten we niet achter bij de klant. Die nemen we gewoon weer mee.

Wij verzorgen al consumentenleveringen voor vele woonwinkels, projectinrichters en horecaprojecten. Lokaal, regionaal, nationaal en internationaal. Wij zijn overal voor in.

Neem contact met ons op

Logistieke hub

Onder het landelijke initiatief Stadslogistiek zijn wij in samenwerking met PostNL een van de eerste logistieke hubs in Zuid-Limburg gestart. Stadslogistiek is een netwerk die zich inzet voor duurzame stadsdistributie. Ons distributieterrein aan de A2-snelweg functioneert als een logistiek centrum waar goederen van diverse leveranciers worden ontvangen, opgeslagen en bewerkt. Met onze groene elektrische vrachtauto leveren we het vervolgens emissievrij bij de eindklant in de binnenstad. Uiteraard wanneer en waar deze klant het wenst.

Zo streven wij naar een 100 procent emissievrije gemeente zonder onnodige en belastende distributie in de stadskern.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact

Onze andere zakelijke diensten:

Mijn bedrijf gaat verhuizen

Zakelijke verhuisdiensten

In en rondom het pand zijn altijd wel klussen te doen

Handymanservice

Ik zoek een partner die bezorgt én monteert

Meubellogistiek

Ik zoek een partner voor een efficiënte opslag en warehousing

Warehousing