Last mile logistiek

Levering wanneer jij het wilt. Over de drempel!

Met last mile logistiek biedt UTS Bernardt flexibele en snelle stadsdistributie aan volgens het SimplyMile concept.

Logistiek voor de laatste mijl

The last smile 😉

Last mile logistiek is een dienst die je veel gemak en een volledige controle biedt. Producten lever je op ons logistieke centrum in een bulk aan. Van hieruit bezorgen wij deze vervolgens een of meerdere malen per week, in één zending elektrisch bij jouw klanten.

Just-in-time voor een hoge klanttevredenheid

De bezorging van jouw producten is de laatste fase van een bestelproces. Met last mile logistiek werken we volgens het Just-in-Time principe mee aan een hoge klanttevredenheid. Want wij begrijpen hoe belangrijk dit voor je is.

De laatste mijl met UTS Bernardt

  • Levering just in time, just in place
  • Zo duurzaam mogelijk
  • Ontvanger gericht
  • Geen verrassende deelleveringen
  • Full service

Waar kunnen wij jou mee helpen?

High Value Logistics

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen we de warehousing, het vervoer en de installatie van multifunctionals, printers en computerapparatuur. Maar ook medische apparaten en server (patch) kasten. Oude apparatuur nemen we eventueel mee retour. Geen probleem. Dit alles doen we in goed overleg en met veel zorg. Want het is niet niks wat we in onze handen hebben. We voelen ons verantwoordelijk voor de gevoelige en kostbare apparaten van onze klanten. Just in time, just in place: we regelen het.

Neem contact met ons op

Nieuw meubilair

Hoe spannend is het. De nieuwe bank of slaapkamerkast wordt vandaag bezorgd. De bezorgservice moet dus goed zijn. En dat doen wij. Afleveren, uitpakken, monteren en plaatsen. Waterpas. Zoals het hoort. En nee,  de verpakkingsmaterialen laten we niet achter bij de klant. We verzorgen consumentenleveringen voor woonwinkels maar ook interieurprojecten  (horeca- en hotelinrichting) voor projectinrichters. In binnen- en buitenland.

Neem contact met ons op

Logistieke hub

Er wordt veel over geschreven. Minder fijnstof, CO2-neutraal, minder transportbewegingen in de toch al drukke binnenstad. Dat vraagt om duurzame stadsdistributie. Samen met PostNL bieden wij een flexibele en snelle bezorgservice aan volgens het SimplyMile concept. Dit is een landelijk concept voor duurzame stadsdistributie. Een logistiek centrum waar goederen van diverse leveranciers worden ontvangen, eventueel opgeslagen en bewerkt. Via crossdock leveren we geconsolideerd de klanten in de stad. Levering gebeurt wanneer de klant het wenst. Over de drempel. En dat doen we zo duurzaam mogelijk. Want dat zijn we aan onze stand verplicht.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact

Onze andere zakelijke diensten:

Mijn bedrijf gaat verhuizen

Zakelijke verhuisdiensten

In en rondom het pand zijn altijd wel klussen te doen

Handymanservice

Ik zoek een partner die bezorgt én monteert

Meubellogistiek

Ik zoek een partner voor een efficiënte opslag en warehousing

Warehousing