Skip to main content

Handymanservice

Onze handige mannen en vrouwen staan voor jou klaar

Alles spik en span in en om jouw pand

Eén leverancier, één aanspreekpunt, géén zorgen!

Moet er een klus of reparatie worden geklaard in jouw gebouw? Onze servicedesk is een centrale afdeling waar je naar kunt bellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de juiste persoon aan de slag gaat met jouw melding. Dit kan gaan over het vervangen van een lamp, het wegbrengen van oud papier, het uitvoeren van een kleine verbouwing of het oplossen van een calamiteit. Wij doen het.

We hebben contacten met een groot aantal toeleveranciers en onze mensen rijden dagelijks rond in heel Limburg en Noord-Brabant. Een perfecte garantie dat er altijd snel iemand ter plaatse is om jou vakkundig te helpen.

Wat levert de handymanservice van UTS Bernardt jou op?

  • Service van huismeester tot technische handyman
  • Goed geoutilleerde servicebussen
  • Correct en preventief onderhoud
  • Op initiële afroep of op vast moment in de week
  • VCA-gecertificeerd

Waar kunnen wij jou mee helpen?

De technische handyman:  voor storingen en reparaties

Onze technische handymen zijn op afroep beschikbaar voor diverse storingen en reparaties. Ze beschikken over een eigen bus met gereedschap en materialen, waardoor de reparatie direct kan worden opgelost. Is er sprake van een grotere reparatie, waarbij een expert moet worden ingeschakeld? Dan maakt de handyman eerst een inventarisatie en voert eventueel alvast een noodgreep uit. Alles om jouw gebouw op korte termijn te optimaliseren.

Wij bieden deze dienst aan tegen een afroeptarief.

Neem contact met ons op

De huismeester: voor onderhoudswerkzaamheden

Heb je geregeld uit te voeren klusjes in en rondom jouw gebouw? Onze huismeester kan periodiek of eenmalig worden ingezet voor diverse onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan het wegbrengen van vuilafvoer, het bijvullen van print- en kopieermachines, het gereedmaken van zalen voor vergaderingen en het aansluiten van audiovisuele apparatuur. Ook voor het vervangen van een lamp, het repareren van een deurklink en het ophangen van een whiteboard staat de huismeester klaar. Zolang jouw pand er verzorgd uitziet, zijn wij tevreden.

Neem contact met ons op

Het onderhoudsabonnement: de technische handyman op een vast moment

Denk je onze technische handymanservice vaker nodig te hebben? Sluit dan het onderhoudsabonnement af. Onze handyman komt dan bijvoorbeeld één keer per maand langs om jouw hele gebouw na te lopen en waar nodig te optimaliseren. Denk hierbij aan het verwijderen van bladeren uit de verstopte dakgoot, het repareren van een lekkende kraan, het oliën van een piepende deur of het vervangen van een knipperende TL-buis. Onze handyman zorgt ervoor dat jouw pand er altijd spik en span uitziet.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact

Onze andere zakelijke diensten:

Ik zoek een partner die producten distribueert

Last-mile logistiek

Mijn bedrijf gaat verhuizen

Zakelijke verhuisdiensten

Ik zoek een partner voor efficiënte opslag en warehousing

Warehousing

Ik zoek een partner die bezorgt én monteert

Meubellogistiek