Handymanservice

Mooi hé, alles weer spic en span

Kleine klussen en reparaties

Één leverancier – één aanspreekpunt – geen zorgen!

De servicedesk van UTS Bernardt is een centrale afdeling waarnaar je kunt bellen als er iets aan de hand is in en om uw gebouw. Onze servicedesk zorgt ervoor dat de juiste persoon aan de slag gaat met uw melding. Of het nu gaat om het vervangen van een lamp, het wegbrengen van oud papier, het uitvoeren van een kleine verbouwing of het oplossen van een calamiteit; wij kunnen je helpen.

Onze servicedesk heeft contacten en ervaringen met een groot aantal toeleveranciers. Tevens waaieren dagelijks onze mensen uit over heel Limburg en Brabant. Wij kunnen dan ook garanderen dat er altijd snel iemand ter plaatse is om je vakkundig te helpen.

De handyman van UTS Bernardt

  • VCA gecertificeerd
  • Van huismeester tot technische handyman
  • Goed geoutilleerde servicebussen
  • Correctief preventief onderhoud
  • Op afroep of een vast moment in de week

Waar kunnen wij jou mee helpen?

De technische handyman: storingen en reparaties

De technische handyman is op afroep beschikbaar voor storingen en reparaties. Onze handyman beschikken over een eigen bus met gereedschap en materialen, waarmee kleine reparaties direct kunnen worden uitgevoerd. Als er sprake is van grotere reparatie waarvoor een expert dient te worden ingeschakeld, dan maakt de handyman een inventarisatie en voert hij eventueel alvast een noodgreep uit. Deze dienst wordt aangeboden tegen een afroeptarief.

Neem contact met ons op

De huismeester: onderhoudswerkzaamheden

De huismeester kan periodiek of eenmalig worden ingezet voor klussen of kleine onderhoudswerkzaamheden in en om uw gebouw. Deze klussen dragen bij aan de verzorgde uitstraling van jouw kantoorpand. Denk hierbij aan het versjouwen van vuilafvoer, het bijvullen van print- en kopieermachines, maar ook het gereedmaken van zalen voor vergaderingen, cursussen of recepties en het aansluiten van audiovisuele apparatuur. Maar denk ook aan het vervangen van een lamp, het repareren van een deurklink of het ophangen van een whiteboard.

Neem contact met ons op

Onderhoudsabonnement

Onze technische handyman service is ook als een abonnement af te sluiten. Onze handyman komt dan bijvoorbeeld één keer per maand langs om jouw hele gebouw na te lopen en waar nodig te optimaliseren. Een controleronde en indien nodig meteen overgaan tot herstel. Denk aan bladeren verwijderen uit de verstopte dakgoot, een lekkende kraan repareren, het scharnier van een piepende deur even oliën of een knipperende TL buis vervangen. De handyman zorgt ervoor dat jouw pand er spic en span bij staat.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact

Onze andere zakelijke diensten:

Ik zoek een partner die producten distribueert

Last-mile logistiek

Mijn bedrijf gaat verhuizen

Zakelijke verhuisdiensten

Ik zoek een partner voor efficiënte opslag en warehousing

Warehousing

Ik zoek een partner die bezorgt én monteert

Meubellogistiek