Verhuizen of een logistiek partner nodig?

Of het nu gaat om een omvangrijk verhuisproject of een logistiek vraagstuk. Het zijn zaken die veel vergen van jou en je organisatie. Bij UTS Bernardt zien wij dit juist als een uitdaging.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij helpen je niet alléén verhuizen. Onze betrokken vakmannen monteren ook jouw meubels!
Wij bieden uitgebreide verhuisservices aan voor particulieren en bedrijven. Door heel Nederland en internationaal.
Wij slaan jouw bestelde goederen tijdelijk op en zorgen dat deze als één complete zending bij jouw klant worden afgeleverd.
Wij bieden een snelle en flexibele bezorgservice aan volgens het SimplyMile concept. Een landelijke formule voor duurzame stadsdistributie.
Met meubellogistiek bieden wij complete logistieke oplossingen voor o.a. hotelprojecten, meubel-, keuken en slaapwinkels.

Mijn bedrijf gaat verhuizen

Verhuisdiensten zakelijk

Verhuizen is voor ons een dagelijkse kost. Maar geen enkele verhuizing is hetzelfde. Daarom leveren wij onze verhuisservices voor elk project op maat aan. Wij zorgen dat jouw verhuizing tot in de puntjes wordt geregeld en jij er zo min mogelijk last van hebt.
Lees meer

Ik zoek een partner voor een efficiënte opslag en warehousing

Warehousing

De door jou bestelde goederen laat je bij ons afleveren. Na een controle sorteren wij jouw goederen en slaan deze tijdelijk op. Als de zending compleet is maken we een afspraak met jouw klant en leveren alles in een keer af inclusief uitpakken, montage en installatie. Ook verwerken we eventueel de retouren.

Lees meer

Ik zoek een partner die bezorgt én monteert

Meubellogistiek

Met meubellogistiek bieden wij complete logistieke oplossingen aan voor o.a. projectinrichters, meubel-, keuken en slaapwinkels. Van opslag en logistiek, de inrichting en montage, tot het opruimen en volledig schoonmaken van de ruimtes.
Lees meer

In en rondom het pand zijn altijd wel klussen te doen

Handymanservice

In geval van storingen of reparaties kun je altijd beroep doen op één van onze handymen. Maar je kunt onze handymanservice ook als een abonnement afsluiten. Een handyman komt dan een vast aantal keer per maand langs om jouw gebouw na te lopen en te optimaliseren.
Lees meer

Ik zoek een partner die producten distribueert

Last-mile logistiek

Met een eigen opslag en distributienetwerk kunnen wij de laatste stappen van jouw pakket of product naar een afleveradres op een hele efficiënte manier verzorgen. Met last-mile logistiek bieden we je controle, gemak en de garantie dat een bestelling op het juiste tijdstip, op het correcte adres worden afgeleverd.
Lees meer